Hektiska dagar

Tisdag var nog en av topp tre jobbigaste natter i mitt liv. Jag kom till Bombay flygplats kl12 mitt i natten, skulle ta en taxi till mitt hotell och tusen sma pojkar slet i mig for att fa mig till ''deras'' bil. Nar jag kom till mitt hotell visar det sig att det ligger cirka en timma utanfor staden, mitt bland platskjul och massa manniskor som sover pa gatan. Jag grat mig till somns (lol), vaknade nasta morgon och madde inte sa bra. Jag bestamde mig for att aka ner till tagstationen. ta ut pengar och kanske traffa nagra snalla manniskor.
Efter en timmas taxifard i GALEN trafik (i Indien gor man som sa att man bara tutar och tutar tills bilarna framfor flyttar pa sig, lite komiskt) kom jag fram, satte mig att ata pa en s.k Food court.
En kille bredvid mig sa hej, vi borjade prata och efter ungefar 15 minuter pa engelska visar det sig att han ocksa var svensk! Jag borjade nastan grata av lycka, for jag kande mig ganska uppgiven. Han skulle aka till Goa samma kvall sa jag sket i att jag redan hade betalat tva natter till pa hotellet, for det var TRAUMATISKT!!!! Sa jag akte och hamtade min vaska och satte mig pa bussen till Goa samma kvall.

Det var extremt skont att ha nagan att prata med, nastan ingen i Bombay kan engelska. Den staden ar ganska hemsk, det sover manniskor overallt pa gatorna och kakstader i vartenda kvarter. Plus att det luktar ackligt. Skont att komma darifran!
Nu ska jag ta mig till stranden och hitta nagonstans att bo, Andre (svenska killen jag traffade i Bombay) ska fortsatta vidare.

DET AR SA HIMLA SKONT ATT SLIPPA FRYSA!

Kommentarer
Postat av: Rawbeen

Kul att läsa om dina äventyr :)



Såg för övrigt ett ställe på r/earthporn som låg i Indien, ser ganska galet ut. Kolla upp Benteng Chittorgarh!

2012-01-19 @ 17:31:39
Postat av: Cissi Pissi

Åh, du är så modig som vågar åka ensam kära Mimmi! Glad för att du är på Goa nu och inte äckliga bombay. Ta hand om dig och tappa för fan inte bort plånbok eller pass (igen).

2012-01-19 @ 20:05:22
Postat av: Mimmi

Robin: kollade upp det stallet, verkar som det ligger langs min resrutt! Men det blir senare i var. Tack for tipset, verkar asfett!



Cissi jag haller stenhart i min vaska hela tiden, och det gar inte en minut utan att jag blir sjukt nojigt over att tappa nagat. Lite jobbigt.

2012-01-21 @ 06:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0